23 september 2008

Stop this Absolute Masquerade!

För tredje året i rad gör Absolut Vodka gör en butikskampanj i form av en ny förpackning till sin klassiska "blåa" vodkaflaska.



















Den första hette Absolut Blingbling och förra året var det Absolut Disco, och dessutom gjorde de ju som bekant en specialare för Europride i somras som var färgad som regnbågsflaggan och som fortfarande finns i butik.























Nåväl, nu till jul är det i alla fall Absolut Masquerade som gäller. En sorts kroppsstrumpa av röda, blanka paljetter som ser rätt schyst ut med sin dragkedja.

Problemet är ju att det är inte ännu ett skal vi vill ha - vi vill ha Absolut Mango till Sverige så vi slipper åka utanför EU bara så vi ska kunna smuggla in den till våra mangovodka+Sprite-groggar.

Fast nu så vill vi ju egentligen ha Absolut Blåbär direkt! Amerikanarnas nya Absolut Los Angeles låter nämligen sjukt god i mina öron. Och flaskan skulle se så snygg ut i mitt barskåp.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååååååh, vi får väl åka dit och importera en flaska?

Oswald sa...

Vår vän MrR ska ju dit om två veckor och lär nog fylla sina väskor om jag känner honom rätt.
En drinkkväll med en sådan blir hans biljett till ännu en helg i Göteborg. ;)

Anonym sa...

Absolut Mango finns på nära håll, t o m på Danmarksbåten. Men det är ju mkt roligare att åka utanför EU :-) Hur som helst har jag kvar, så välkomna till mig nästa gång vi tar en kväll med järntrean. Snart, eller?

Såg Absolut LA i Kalifornien i somras men glömde köpa efter vår road trip - skandal!

Anonym sa...

Glömde köpa??? Skärpning!